Η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτει ποια ήταν χειρότερη μέρα της ζωής της

Στην εκπομπή «Τετ α τετ», του κυπριακού καναλιού ΡΙΚ1, και τον παρουσιαστή Τάσο Τρύφωνος μίλησε η Μιμή Ντενίση, αποκαλύπτοντας τη χειρότερη μέρα της ζωής της, αλλά και την αντίδραση της κόρης της όταν η ηθοποιός ερωτεύεται.

Αναφερόμενη στο θάνατο του πατέρα της, η ηθοποιός είπε: «Τη μέρα που έφυγε από τη ζωή, ανέβηκα στη σκηνή κι έπαιξα στην παράσταση. Εκείνο το βράδυ, που αισθανόμουν ότι ο πατέρας μου έφτανε προς το τέλος του, είχα πει να μην ειδοποιήσουν ούτε τη μαμά ούτε την αδελφή μου. Με πήραν στις 5 το πρωί και μου το είπαν. Μετά, έπαιξα κανονικά στην παράσταση. Παρόλο που βρισκόμουν σε μεγάλη λύπη, το θέατρο ήταν η στήριξη και η σωτηρία μου. Αλλά ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Ο κόσμος το είχε μάθει, με αγκάλιαζαν, αλλά τότε δεν άντεξα και διαλύθηκα».

Για το ρόλο του έρωτα στη ζωή της ανέφερε ότι «δεν θέλω να ασχολούμαι με τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου. Αυτά είναι για τα βιβλία. Εγώ θέλω να βρω τον άνδρα της ζωής μου. Τον υπαρκτό. Τι να τους κάνω όσους πέρασαν;». Αποκάλυψε μάλιστα πως όταν ερωτεύεται «η Μαριτίνα ζηλεύει λίγο, γιατί δεν θέλει να μοιράζεται την αγάπη μου με άλλον. "Εσύ θα παντρευτείς στα 20", της λέω "εγώ τι θα κάνω μετά, θα μείνω μόνη μου σαν τον κούκο; Πρέπει να βρω κι εγώ κάποιον!" και μου απαντά "Όχι!"».

Τέλος, όταν ο παρουσιαστής σχολίασε το γεγονός ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήγε μάρτυρας υπεράσπισης του Λάκη Λαζόπουλου, η Μιμή Ντενίση απάντησε: «Μα κι εγώ θα πήγαινα. Αν ήταν ένα θέμα που αφορούσε το θέατρο ή κάτι που θεωρούσα ότι ήταν άδικο, θα ξεπερνούσα το προσωπικό μου θέμα, και θα πήγαινα. Αλλά να κάνω οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια με κάποιον ο οποίος με έχει καταβρίσει, αυτό δεν θα το κάνω. Είμαι πολύ δημοκρατική και πολύ δίκαιη. Η σάτιρα επιβάλλεται, αρκεί να μην φτάνει στην εμμονή και στην εμπάθεια. Κάποιες φορές ο Λαζόπουλος ξεπέρασε τα όρια. Στο γάμο μου, στο παιδί μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ