Μερεντίτη: Δεν με εκφράζει ο Βενιζέλος, θέλω από έναν ηγέτη να στέκεται ψηλά - iefimerida.gr

Μερεντίτη: Δεν με εκφράζει ο Βενιζέλος, θέλω από έναν ηγέτη να στέκεται ψηλά

Η ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυξάνονται οι φωνές αμφισβήτησης του Ευάγγελου Βενιζέλου, αφού και η Σούλα Μερεντίτη, πρώην βουλευτής Τρικάλων και στενή συνεργάτης του, δηλώνει πως δεν την εκφράζει πλέον.

Με συνέντευξή της στο Λέσχη 97,6 σήμερα που αναμεταδίδει το www.trikalavoice.gr, η Σούλα Μερεντίτη εκφράζει την απογοήτευσή της για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και προσθέτει «Εγώ από έναν ηγέτη θέλω να στέκεται ψηλά και να πορεύεται με αξιοπρέπεια, ωστόσο μέχρι τώρα έχει αποτύχει να κρατήσει το κόμμα σε επίπεδα που θα έπρεπε και τα ποσοστά μας μειώνονται συνεχώς». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ κατανοώ ότι ο άνθρωπος ενοχλείται ή έχει πικρίες» σχολίασε τις δηλώσεις Βενιζέλου από τις Σέρρες (ότι δεν προέρχεται από τζάκι και εξέφρασε την άποψη ότι «δυστυχώς φαίνεται να μην μπορεί ο Βενιζέλος να ξαναχτίσει το ΠΑΣΟΚ».

Αναφέρθηκε όμως και σε πρωτοβουλίες όπως αυτή του Ανδρέα Λοβέρδου στο χώρο της κεντροαριστεράς λέγοντας πως πρόκειται για «προσπάθειες διεξόδου από το αδιέξοδο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ