«Δεν με έχει αγαπήσει καμία γυναίκα στη ζωή μου», μυξοκλαίγεται ο Σον Πεν - iefimerida.gr

«Δεν με έχει αγαπήσει καμία γυναίκα στη ζωή μου», μυξοκλαίγεται ο Σον Πεν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξομολογητική διάθεση- κάτι που δεν του συμβαίνει συχνά- βρέθηκε ο Σον Πεν στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε στο Αμερικάνικο Esquire.

«Δεν το θεωρώ ντροπή να πω ότι το μόνο που θέλουμε όλοι μας είναι κάποιον να μας αγαπάει. Κοιτάζοντας πίσω την αισθηματική μου ζωή, δεν αισθάνομαι ότι το είχα ποτέ αυτό». Αυτό δηλώνει στο Esquire ο 52χρονος σταρ, αυτομάτως μετατρέποντας τους δυο γάμους του (4 χρόνια με τη Μαντόνα και 13 με τη Ρόμπιν Ράιτ) να μοιάζουν με κακά αστεία.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Πεν προσέθεσε πως «Όταν χωρίζεις, τότε βλέπεις όλη την αλήθεια κατάματα και σκέφτεσαι ''Τι στο διάολο έκανα; Πως πίστεψα ότι το άτομο που έχω απέναντί μου νοιαζόταν πραγματικά για μένα;'' Που είναι εξαιρετικά ταπεινωτικό, με την καλή έννοια του όρου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ esquire Μαντόνα Σον Πεν Ρόμπιν Ράιτ Πεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ