Λίνεν: Δεν γίνεται να έχουμε αγώνα και εσείς να τρώτε τρεις φορές - iefimerida.gr

Λίνεν: Δεν γίνεται να έχουμε αγώνα και εσείς να τρώτε τρεις φορές

Λίνεν: Δεν γίνεται να έχουμε αγώνα και εσείς να τρώτε τρεις φορές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος είδε τον Έβαλντ Λίνεν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και δεν τον φοβήθηκε...

Ο Γερμανός προπονητής αποφάσισε να τα... ψάλει ένα χεράκι στους παίκτες του, για τις συνήθειες που έχουν, με τους παίκτες να μην τολμούν να απαντήσουν.

«Δεν είναι προετοιμασία αυτή που κάνουμε. Δεν είναι τρόπος αυτός για να συγκεντρωθείς στο παιχνίδι. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε για ένα τόσο σοβαρό παιχνίδι και να είστε όλη μέρα με ένα τηλέφωνο στο χέρι και το αυτί», είπε αρχικά ο Λίνεν.

Αυτό που έκανε εντύπωση ωστόσο, ήταν η αναφορά του τεχνικού της Ένωσης για τις... διατροφικές συνήθειες των παικτών του.

«Άλλοι πάτε και τρώτε τρεις τέσσερις φορές. Τα βλέπω. Πηγαίνουμε για φαγητό και γεμίζετε το πιάτο μέχρι πάνω και μετά πάτε και το ξαναγεμίζετε. Πώς να παίξεις έτσι ποδόσφαιρο; Είναι δυνατόν να αποδόσεις όταν έχεις φάει τόσο;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έβαλντ Λίνεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαγητό αεκ παίκτες Έβαλντ Λίνεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ