Άκης: Το τελευταίο ζεϊμπέκικο - iefimerida.gr

Άκης: Το τελευταίο ζεϊμπέκικο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, αφού οι ορκωτοί λογιστές που "ξεσκόνισαν" το πόθεν έσχες του βρήκαν σοβαρά κενά και ελλείψεις. Κάπως έτσι φαίνεται ότι αρχίζει να ξετυλίγεται ένα κουβάρι μαύρου -μη δηλωμένου χρήματος- και πολλοί βουλευτές εκτιμούν πλέον ότι η υπόθεση "δένει" προκειμένου ο πρώην υπουργός να παραπεμφθεί στο Δικαστικό Συμβούλιο και από εκεί στο Ειδικό Δικαστήριο...Οι ορκωτοί λογιστές παρέπεμψαν χθες στη Βουλή το πόρισμά τους για την περιουσιακή κατάσταση του κ. Τσοχατζόπουλου, έχοντας εντοπίσει κενά και παραλείψεις.

Συγκεκριμένα, στο πόρισμα που έφτασε στα χέρια του προέδρου της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής κ. Ευάγγελου Αργύρη προκύπτουν, μεταξύ άλλων, διαφορές ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία του πρώην Υπουργού και σε όσα δήλωνε στο πόθεν έσχες του, ενώ προβληματική φαίνεται να είναι και η αγορά του ακινήτου στην Διον. Αεροπαγίτου.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία που ζήτησαν οι ελεγκτές από γερμανική τράπεζα σχετικά με την κίνηση των λογαριασμών της πρώην συζύγου του κ. Τσοχατζόπουλου, δεν δόθηκαν από την τράπεζα.

Για τους λόγους αυτούς η Επιτροπή Πόθεν Έσχες αποφάσισε να ζητήσει και περαιτέρω έλεγχο από τους ορκωτούς λογιστές, ενώ παράλληλα απέστειλε ήδη όλα τα στοιχεία στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση των υποβρυχίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ