Αναψαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Σύνταγμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αναψαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Σύνταγμα [εικόνες]

Αναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σύνθημα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων έδωσε ο δήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Καμίνης με τη φωταγώγηση των 16 χριστουγεννιάτικων δέντρων που κοσμούν την πλατεία.

Σε μια απλή τελετή και... χωρίς παρατράγουδα ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και εξήγγειλε την έναρξη της εορταστικής Χριστουγεννιάτικης περιόδου και τόνισε ότι το εορταστικό κλίμα μεταφέρεται από φέτος και σε άλλες περιοχές της πόλης, καθώς εκτός του Συντάγματος, φωταγωγούνται οι πλατείες Κλαυθμώνος και Μοναστηρακίου.

«Επιπλέον, 550 καλλιτέχνες και 200 παιδαγωγοί δίνουν γιορτινό ραντεβού με τους πολίτες και τους κατοίκους της Αθήνας σε 16 γειτονιές της πόλης, καθώς και στα 13 κέντρα Πολιτισμού, που οργανώθηκαν για τις μέρες αυτές» πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Όπως τόνισε ο κ. Καμίνης «όλοι οι κάτοικοι της Αθήνας έχουν δικαίωμα στη γιορτή. Όλες οι ηλικίες, οι φυλές και οι θρησκείες. Άνεργοι και συνταξιούχοι, μονογονεϊκές οικογένειες, άστεγοι, ευπαθείς ομάδες, οικογένειες που χειμάζονται οικονομικά, συμπολίτες μας που έμειναν μόνοι τους»

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων θα περιλαμβάνουν μουσικές παραστάσεις, θεατρικά και εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς, κυρίως, αλλά και μεγάλους.

Φωτογραφίες: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ