Για να διαβάσετε τη μεγαλύτερη λέξη του κόσμου χρειάζεστε τρεισήμισι ώρες [βίντεο] - iefimerida.gr

Για να διαβάσετε τη μεγαλύτερη λέξη του κόσμου χρειάζεστε τρεισήμισι ώρες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η λέξη αποτελεί, ουσιαστικά, τη χημική σύσταση της γιγαντιαίας πρωτεΐνης η οποία καλείται «Titin» χάριν... συντομίας περιλαμβάνει εκατοντάδες χιλιάδες γράμματα και προσφέρεται για ανάγνωση μόνο σε λάτρεις της χημείας ή πραγματικούς αργόσχολους.

Ο κύριος εν ονόματι Ντμίτρι Γκολουμπόφσκι που απεικονίζεται στο βίντεο φαίνεται πως έχει πολύ χρόνο για χάσιμο, καθώς κατόρθωσε να διαβάσει ολόκληρη τη λέξη κάτι που του πήρε τρεισήμισι ώρες.

Μάλιστα, η προσπάθεια κάποιου να διαβάσει ολόκληρη τη λέξη με τη μία ενδέχεται να προκαλέσει θολή όραση και σίγουρα πονοκέφαλο.

Το βίντεο, ωστόσο, είναι χιουμοριστικό, καθώς είναι εμφανές ότι ο Γκολουμπάφσκι δεν διάβασε τη λέξη μονομιάς, καθώς στο τέλος εμφανίζεται να έχει ένα... ελαφρύ μούσι, ενώ το φυτό που βρίσκεται στο γραφείο του μαραζώνει σιγά σιγά.

Σημειώνεται ότι η πρωτεΐνη Tintin είναι η μεγαλύτερη που έχει ανακαλυφθεί ποτέ και έπρεπε να βρεθεί ένα όνομα που αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό το γεγονός.

Μήπως όμως υπερέβαλαν εαυτόν οι επιστήμονες;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ