Οι Έλληνες επενδύουν μετά μανίας στην Βουλγαρία - iefimerida.gr

Οι Έλληνες επενδύουν μετά μανίας στην Βουλγαρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τελευταίο καιρό οι Έλληνες επιδίδονται σε μαζικές αγορές εξοχικών κατοικιών στην περιοχή του Μπάνσκο που είναι δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο σύμφωνα με δημοσίευμά της Τρίτης (31.05) της εφημερίδας "Στάνταρτ της Σόφιας".

«Καλημέρα στο Μπανσκο» είναι ο τίτλος της βουλγαρικής εφημερίδας, με το καλημέρα να είναι γραμμένο στα ελληνικά με κυριλλική γραφή.

Το άρθρο υπογραμμίζει ότι οι Έλληνες τρομαγμένοι από την οικονομική κρίση έχουν αρχίσει να επενδύουν στο χιονοδρομικό κέντρο το οποίο είναι ιδιαιτέρως δημοφιλές.
Έχουν ξεκινήσει και αγοράζουν ακίνητα από τους προνοητικούς Βρετανούς οι οποίοι είχαν επενδύσει στην ευρύτερη περιοχή τα περασμένα χρόνια πριν εισέλθει η Βουλγαρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παράλληλα, πληθώρα δημοσιευμάτων στον βουλγαρικό Τύπο κάνουν λόγο για την κρίση στην Ελλάδα, η οικονομική εφημερίδα "Παρί" κάνει αναφορά σε δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της μεγάλης εμπορικής τράπεζας της Ιταλίας "Unicredito", Φρεντερίκο Γιτσόνι, σύμφωνα με τον οποίο "τώρα πια είναι πολύ αργά για να κάνουμε συζήτηση για οποιαδήποτε αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, που θα μπορούσε να γίνει πριν ένα χρόνο".

Ο Ιταλός τραπεζίτης επισημαίνει την ανάγκη να βγάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση τα σωστά συμπεράσματα και να καταβάλει επίμονη προσπάθεια ώστε να αποφευχθούν παρόμοιες κρίσεις στο μέλλον, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

"Όσον αφορά την ίδια την Ελλάδα, πάντως, δεν βλέπω άλλη εναλλακτική λύση, παρά να την βοηθήσουμε", καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ