Washington Post: Tα παιδάκια στην Καβάλα θα ζούσαν αν είχαν καλοριφέρ - iefimerida.gr

Washington Post: Tα παιδάκια στην Καβάλα θα ζούσαν αν είχαν καλοριφέρ

Washington Post: Αν τα παιδάκια στην Καβάλα θα ζούσαν αν είχαν καλοριφέρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρω του κόσμου έχει κάνει η τραγωδία της Καβάλα, όπου τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους όταν το σπίτι τους τυλίχθηκε στις φλόγες, μετά από έκρηξη στην ξυλόσομπα που είχαν για να προστατευθούν από το κρύο και να ζεσταθούν.

Η Washington Post, φιλοξενεί έχει ρεπορτάζ για το θέμα, το οποίο συνδέει με την οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει την Ελλάδα. Ο τίτλος που έχει το άρθρο είναι: «Τρία αδέρφια νεκρά σε μία τραγωδία που σχετίζεται με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα».

Ο συντάκτης αναφέρει αναλυτικά τα γεγονότα που οδήγησαν στην τραγωδία, τονίζοντας πως η οικογένεια λόγω οικονομικής δυσχέρειας, δεν μπορούσε να πληρώσει πετρέλαιο και γι αυτό χρησιμοποιούσε ξυλόσομπα. Τονίζει μάλιστα πως τα παιδάκια θα ζούσαν ακόμα αν η οικογένεια χρησιμοποιούσε τα καλοριφέρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ