Η συγκινητική εξομολόγηση του Ηλία Μαμαλάκη - iefimerida.gr

Η συγκινητική εξομολόγηση του Ηλία Μαμαλάκη

Η συγκινητική εξομολόγηση του Ηλία Μαμαλάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την προφητεία των Μάγιας για το τέλος του κόσμου που πλησιάζει, ο Ηλίας Μαμαλάκης εξομολογείται μέσα από το site του πώς θα ήθελε να είναι οι τελευταίες στιγμές της ζωής του.

Όπως αναφέρει ο 60χρονος σεφ, «αν αύριο ήταν το τέλος του κόσμου, ήθελα σήμερα να κάνω ένα πάρτι, μια γιορτή με πολύ απλό φαγητό. Σουβλάκια, κεμπάπια, λίγη σαλατίτσα, μπυρόνια και χύμα αγιωργίτικο από τη Νεμέα. Και να καλέσω όλους αυτούς που αγάπησα πολύ στη ζωή μου. Τους 5-6 συμμαθητές μου που κάνω ακόμα παρέα, 2-3 συμφοιτητές μου, κάτι ελάχιστους από το στρατό και όλους αυτούς που με έσπρωξαν μπροστά στη ζωή. Να βάλουμε μουσικές, να ξαναγαπηθούμε από την αρχή, να κάνουμε αγκαλίτσες, να ξεχαστούμε και εκεί πάνω στη καλή χαρά και την πραγματική ευτυχία που δίνουν οι συναντήσεις με αγαπημένους να πέσει η κοτρόνα στο κεφάλι και να αφανιστούμε».

Παράλληλα, ο Ηλίας Μαμαλάκης καλεί όλους τους αναγνώστες της σελίδας του να γράψουν κι αυτοί πως θα ήθελαν να είναι οι τελευταίες στιγμές της ζωής τους, αναφέροντας ωστόσο ότι «δεν θέλω να μου πείτε βλακείες, ότι θέλετε να φάτε χαβιάρι, ή να κάνετε σεξ με κάποια επώνυμη ζουμπουρλού. Θέλω να κάνετε μια ενδοσκόπηση, να κλείσετε τα μάτια σας και να σκεφτείτε τι πραγματικά σας λείπει από αυτή τη ζωή και να το ζητήσετε.... Να δω τι μας λείπει από αυτό το καταραμένο ντουνιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ