Κύκλωμα εκβιαστών Θεσσαλονίκης - Την ενοχή του «εγκεφάλου» ζητά η Εισαγγελέας - iefimerida.gr

Κύκλωμα εκβιαστών Θεσσαλονίκης - Την ενοχή του «εγκεφάλου» ζητά η Εισαγγελέας

Την ενοχή του εγκεφάλου του κυκλώματος εκβιαστών της Θεσσαλονίκης ζητά ο Εισαγγε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ενοχή του 35χρονου Ελληνοσύρου, βασικού κατηγορούμενου για το κύκλωμα τοκογλυφίας της Θεσσαλονίκης πρότεινε κατά την αγόρευσή της η εισαγγελέας της έδρας.

Η εισαγγελική πρόταση έγινε απόντος του 35χρονου, ο οποίος τις τελευταίες μέρες απέχει της διαδικασίας εκδίκασης της υπόθεσης που διαδραματίζεται από τα μέσα του περασμένου Οκτώβρη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι ότι ενόψει της ετυμηγορίας του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος εξαφανίστηκε, προκειμένου σε περίπτωση καταδίκης να αποφύγει ενδεχόμενη επιστροφή του στις φυλακές.

Ο 35χρονος, που είχε εμπλακεί κατά το παρελθόν στα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής, είχε αποφυλακιστεί λίγες μέρες μετά την έναρξη τής δίκης με περιοριστικούς όρους, έχοντας συμπληρώσει το ανώτατο όριο της προσωρινής κράτησης. Μάλιστα, τους όρους αυτούς τους παραβίασε δύο φορές και παραπέμφθηκε γι' αυτό να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το κύκλωμα του οποίου φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» αποκόμισε παράνομα κατά τη δράση του σχεδόν 2,5 εκατ. ευρώ.

Για την υπόθεση κατηγορούνται ακόμη η γυναίκα του, ένας δικηγόρος κι άλλα εννέα άτομα, για τους οποίους η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή τους κατά περίπτωση για ορισμένα αδικήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ