Διάσημος ηθοποιός: Έχω γίνει ανώτερο ον, θεραπεύω με τη δύναμη του μυαλού - iefimerida.gr

Διάσημος ηθοποιός: Έχω γίνει ανώτερο ον, θεραπεύω με τη δύναμη του μυαλού

 Διάσημος ηθοποιός: Έχω γίνει ανώτερο ον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Τομ Κρουζ να είναι ίσως ο πιο γνωστός οπαδός της Σαϊεντολογίας, αλλά δεν είναι ο μόνος διάσημος του Χόλιγουντ που έχει ασπαστεί τη συγκεκριμένη αίρεση και θεωρεί ότι έχει αλλάξει τη ζωή του.

Ο συνάδελφός του, Τζον Τραβόλτα, είναι κι αυτός οπαδός του συγκεκριμένου κινήματος, το οποίο μάλλον τον έχει επηρεάσει πνευματικά πολύ περισσότερο από τον Τομ. Γιατί ο Τζον πιστεύει ακράδαντα ότι η Σαϊεντολογία του άλλαξε τη ζωή και τον μετέτρεψε σε ανώτερο ον.

Ο ηθοποιός θεωρεί τον εαυτό του πνευματικό θεραπευτή και δεν δίστασε να δηλώσει δημόσια σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι βοήθησε θύμα τροχαίου με σπασμένα κόκαλα να υπερνικήσει τον πόνο απλά και μόνο με τη δύναμη του μυαλού του. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι αυτή η εμπειρία άλλαξε τη ζωή του και τον βοήθησε να θέσει νέους, πιο ουσιαστικούς στόχους.

 Διάσημος ηθοποιός: Έχω γίνει ανώτερο ον, θεραπεύω με τη δύναμη του μυαλού | iefimerida.gr 0

«Πιστεύω πως όλα είναι στο μυαλό και η δύναμή του, η εξέλιξή του είναι χρέος μας. Η Σαϊεντολογία με εξέλιξε σε ανώτερο ον, και χαίρομαι που μπορώ να οδηγήσω και άλλους», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ