«Είμαι μεγάλη πουτ@ν@ και περήφανη για αυτό», δηλώνει βραβευμένη ηθοποιός - iefimerida.gr

«Είμαι μεγάλη πουτ@ν@ και περήφανη για αυτό», δηλώνει βραβευμένη ηθοποιός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αθυρόστομη όσο δεν πάει ήταν 67χρονη πολυβραβευμένη ηθοποιός κατά την διάρκεια της τελετής των European Film Awards στην Μάλτα όπου την τιμούσαν για την συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο.

«Σας ευχαριστώ για την μεγάλη τιμή να αναγνωρίζετε ότι είμαι και εγώ μια γαμ#μ@ν# πουτ@ν@. Με κάνετε πολύ περήφανη». Αυτό δήλωσε η Έλεν Μίρεν κατά την τελευτή απονομής των φετινών European Film Awards. Αναφερόμενη στον περίφημο λόγο της Ζαν Μορό όταν έλαβε το ίδιο βραβείο το 2007, η οποία είχε πει «Είμαστε οι υπέροχες πόρνες του Ευρωπαϊκού κινηματογράφου».

«Είμαι μεγάλη πουτ@ν@ και περήφανη για αυτό», δηλώνει βραβευμένη ηθοποιός | iefimerida.gr 0

Μάλιστα η Έλεν Μίρεν, μόλις το πλήθος σταμάτησε να την χειροκροτεί για την ατάκα της, προσέθεσε «Ζαν Μορό, Μόνικα Βίτι, Κλαούντια Κατρντινάλε, Λιβ Ούλμαν, Χάνα Σίγκουλα, Μελίνα Μερκούρη, Ειρήνη Παππά και, η μεγαλύτερη από όλες, η Άννα Μανιάνι. Αυτές είναι οι εκείνες που είχα για είδωλα και στις οποίες ήθελα να μοιάσω. Σαν ηθοποιός και σαν γυναίκα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ