Γερμανίδα ακτιβίστρια στηρίζει τον Γιώργο Τράγκα εναντίον της Μέρκελ - iefimerida.gr

Γερμανίδα ακτιβίστρια στηρίζει τον Γιώργο Τράγκα εναντίον της Μέρκελ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν απρόσμενο υποστηρικτή στη μάχη του κατά της Ανγκελα Μέρκελ βρήκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας στο πρόσωπο γερμανίδας ακριβίστριας.

Η Σάρα Λουτσία Χάσελ-Ρόιζινγκ από το Βούπερταλ της Γερμανίας κατέθεσε μήνυση στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης κατά της Ελλάδας, μετά την μήνυση που είχε καταθέσει ο Γιώργος Τράγκας μέσω του περιοδικού του Crash εναντίον της Ανγκελα Μέρκελ και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η γερμανίδα ακτιβίστρια δήλωσε ότι υποστηρίζει την μήνυση του κ. Τράγκα στο βαθμό που βλέπει ότι η Γερμανία διαπράττει εγκλήματα κατά της Ελλάδας.

Την είδηση αυτή δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Die Welt και αναφέρει ότι η ακριβίστρια έχει συγκεντρώσει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η ζημιά που υπέστη η Ελλάδα στον τομέα της Υγείας για παράδειγμα είναι αποτέλεσμα της πολιτικής λιτότητας που προωθεί η ΕΕ και το ΔΝΤ.

Η ακτιβίστρια, διευκρινίζει η γερμανική εφημερίδα δεν έκανε μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων αλλά ζητά να διερευνηθεί ποιοί είναι οι υπαίτιοι για την τραγική κατάσταση που βιώνει σήμερα η Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ