Γκαζάκια στο σπίτι της πρώην γενικής γραμματέα του υπουργείου Περιβάλλοντος, Μαρίας Καλτσά - iefimerida.gr

Γκαζάκια στο σπίτι της πρώην γενικής γραμματέα του υπουργείου Περιβάλλοντος, Μαρίας Καλτσά

Γκαζάκια στο σπίτι της πρώην γενικής γραμματέα του υπουργείου Περιβάλλοντος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης αγνώστων έγινε τα ξημερώματα το σπίτι της πρώην γενικής γραμματέα Χωροταξίας του υπουργείου Περιβάλλοντος, Μαρίας Καλτσά. Οι δράστες είχαν τοποθετήσει εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια, ο οποίος εξερράγη στις 4 τα ξημερώματα. Η επίθεση έγινε στην οδό Πηνειού 10 στο Ψυχικό και από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην κεντρική είσοδο.

Το όνομα της γενικής γραμματέα Χωροταξίας του υπουργείου Περιβάλλοντος, Μαρίας Καλτσά είχε εμπλακεί στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, καθώς ένας από τους μάρτυρες ανέφερε στην κατάθεσή του ότι είχε συστήσει εταιρεία μαζί με την κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Πως αναφέρει και το zougla.gr το 2002 η κ. Καλτσά είχε αγοράσει με την Αρετή Τσοχατζοπούλου οικόπεδο στην οδό Ευριπίδου 10, στο οποίο στη συνέχεια έχτισαν πενταόροφο συγκρότημα γραφείων -περίπου 856 τ.μ.. το οποίο πούλησαν έναντι 2,5 εκατ. ευρώ σε γνωστή εταιρεία κατασκευής γυψοσανίδων, πριν καν ολοκληρωθεί η κατασκευή του.

Μάλιστα η κ. Τζοχατζοπούλου στην κατάθεση της είχε δηλώσει πως το συγκεκριμένο ακίνητο το ανήγειρε ως ιδιώτης και ως επαγγελματίας, με αποτέλεσμα να μην προστεθεί στα εισοδήματά της ως αριχτέκτονος μηχανικού και ιδιοκτήτριας τρίτων τεχνικών όρων και επομένως να εξαιρεθεί από τη σχετική υποχρέωση καταβολής φόρων. Έτσι, τα 2.141.509 ευρώ που εισέπραξε από την πώληση των ακινήτων δεν φορολογήθηκαν ποτ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ