Θράσος- «Είμαι η πιο αστεία γυναίκα που έχει ποτέ περπατήσει στην Γη», δηλώνει το Bond girl - iefimerida.gr

Θράσος- «Είμαι η πιο αστεία γυναίκα που έχει ποτέ περπατήσει στην Γη», δηλώνει το Bond girl

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως ειλικρινής ήταν η Όλγα Κιριλένκο σε συνέντευξη που έδωσε στην Daily Mail με αφορμή το Seven Psychopaths, την νεά ταινία που πρωταγωνιστεί. Εκεί που μίλησε για τις συνθήκες ακραίας φτώχειας στις οποίες μεγάλωσε και το πόσο αστεία είναι.

«Είμαι η πιο αστεία γυναίκα που έχει ποτέ περπατήσει στο πρόσωπο της γης. Τουλάχιστον έτσι μου έχουν πει άπειρες φορές άνθρωποι, συμβουλεύοντας με να επεκταθώ στην κωμωδία. Αυτό ακριβώς και έκανα παίζοντας στο Seven Psychopaths. Κάτι που μου φάνηκε παιχνιδάκι μετά από τόσους ρόλους ως action girl». Αυτό δήλωσε η εντυπωσιακή Ουκρανή, παρτενέρ του Ντάνιελ Κρέγκ στο Quantum of Solace, που έχουμε συνηθίσει να μας απασχολεί με τις «προκλητικές» της φωτογραφήσεις.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης μίλησε για το πόσο πιστεύει στα θαύματα, αφού την μοναδική φορά που πήγε διακοπές στην ζωή της (όταν ήταν 13 ετών στην Μόσχα με την μητέρα της) την σταμάτησε scouter από πρακτορείο μοντέλων με το που έβγαινε από το τρένο.

Εξίσου ενδιαφέρον έχουν τα σημεία που αναφέρεται στον πατέρα της («Ήμουν 13 ετών. Άνοιξα την πόρτα και ήταν κάποιος άντρας στην πόρτα») και στο γιατί ξοδεύει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί σε φαγητό «Μεγαλώνοντας ήμουν πολύ φτωχιά. Έμενα σε ένα διαμέρισμα με άλλους 6 ενήλικες και αρκετά παιδιά. Η μητέρα μου δεν είχε λεφτά να μου αγοράσει ρούχα, οπότε μου μπάλωνε και μου ξαναμπάλωνε ότι μπορούσε. Για αυτό δεν ξεχνώ τι σημαίνει να μην έχεις τίποτε. Οπότε φροντίζω να αποταμιεύω ότι κερδίζω. Ουσιαστικά το μόνο πράγμα στο οποίο κάνω σπατάλες είναι το φαγητό, επειδή θυμάμαι τι σημαίνει να πεινάς και να ονειρεύεσαι ένα ζεστό πιάτο φαγητό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ