Κασιδιάρης: Έχουμε βουλευτική ασυλία, οπλοφορούμε και εαν γίνει επεισόδιο είμαστε πιο άνετοι - iefimerida.gr

Κασιδιάρης: Έχουμε βουλευτική ασυλία, οπλοφορούμε και εαν γίνει επεισόδιο είμαστε πιο άνετοι

Κασιδιάρης: Έχουμε βουλευτική ασυλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ομολογία ότι απολαμβάνει συγκεκριμένα βουλευτικά προνόμια που δεν είναι άλλα από... τη νόμιμη οπλοφορία και τη βουλευτική ασυλία που τον προστατεύει από το αυτόφωρο προχώρησε το Σάββατο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Μιλώντας από τα Χανιά στο πλαίσιο περιοδείας που κάνει στην περιοχή αντιπροσωπεία του κόμματος, ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος σε κάποιον από τους συγκεντρωμένους, «άσε τα βουλευτής και τα λοιπά και τα βουλευτιλίκια, γιατί όπως ξέρεις πολύ καλά εδώ και χρόνια αυτά τα πράγματα δεν τα γουστάρουμε, δεν τα θέλουμε καθόλου» και συνέχισε προβαίνοντας στην απίστευτη παραδοχή πως εκμεταλλεύεται ορισμένα προνόμια αυτής της ιδιότητας που δεν είναι άλλα από το ότι τους δόθηκε άδεια οπλοφορίας και λόγω της προστασίας που τους παρέχει η βουλευτική ασυλία δεν κινδυνεύουν να συλληφθούν με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

«Εχουμε πάρει την οπλοφορία πλέον με άδεια, δεν έχει και αυτόφωρο αν γίνει κανά επεισόδιο και είμαστε λίγο πιο άνετοι στις κινήσεις μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Ολα τα άλλα προνόμια, ξέρετε πολύ καλά, τους τα τρίψαμε στη μούρη», συνέχισε και πρόσθεσε πως δεν έχουν αστυνομικούς να τους συνοδεύουν, ούτε αυτοκίνητα, ενώ αναφερόμενος στη βουλευτική αποζημίωση επειδή, όπως είπε τα χρήματα αυτά «είναι βρώμικα και δεν τα θέλουμε», τα «δίνουμε πίσω στον κόσμο με συσσίτια».

Αίσθηση, όμως, προκάλεσε και η αναφορά του στο ΚΚΕ. Θέλοντας να «διορθώσει» τον συνάδελφό του Χρήστο Παππά που είχε πάρει το λόγο νωρίτερα και είχε πει πως είναι αντικομμουνιστές, είπε πως αυτό δεν είναι δυνατόν, καθώς «δεν υπάρχουν κομμουνιστές πλέον στην Ελλάδα». Στη συνέχεια, μάλιστα, αποκάλεσε το ΚΚΕ «θλιβερή παρεούλα» και «κομματίδιο που είναι κάτω από το 3%».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ