Eπίσκεψη στην Κίνα για τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Κούρκουλα - iefimerida.gr

Eπίσκεψη στην Κίνα για τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Κούρκουλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις εργασίες της 11ης Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Κίνας – Ελλάδας στο Πεκίνο θα συμμετάσχει ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας και θα μιλήσει σε επενδυτικό σεμινάριο με τη συμμετοχή του «Invest in Greece».

Την ερχόμενη Τρίτη ο υφυπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Κινέζο ομόλογό του Ξι Χανγκσενγκ καθώς επίσης και με τον Πρόεδρο της COSCO, κάπταιν Γουέι Γιαφού.

Την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου θα συμμετάσχει ως επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στις εργασίες της 11ης Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής στις οποίες θα συμπροεδρεύει με τον Υφυπουργό Εμπορίου της Κίνας.

Την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε επιχειρηματικό Forum ελληνικών προϊόντων, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Σαγκάη.

Tην Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου ο κ. Κούρκουλας θα συμμετάσχει στο επενδυτικό Forum που συνδιοργανώνουν το Γενικό Προξενείο Σαγκάης και το Γραφείο ΟΕΥ, όπου θα είναι ο κύριος ομιλητής.

Στο forum θα παρουσιαστούν το πρόγραμμα αποκρατικοποίησης από το ΤΑΙΠΕΔ και οι επενδυτικές ευκαιρίες από το «Invest in Greece». Τέλος ο Υφυπουργός θα συναντηθεί με τοπικούς παράγοντες της Σαγκάης, καθώς και με εκπροσώπους των κινεζικών ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ