«Στον αέρα» το εξάμηνο στο ΤΕΙ Αθηνών - iefimerida.gr

«Στον αέρα» το εξάμηνο στο ΤΕΙ Αθηνών

«Στον αέρα» το εξάμηνο στο ΤΕΙ Αθηνών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το χειμερινό εξάμηνο κινδυνεύει- εάν δεν έχει ήδη- χαθεί» σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας, μετά τη συνεδρίαση που που είχε την Πέμπτη.

Οπως σημειώνουν, το εξάμηνο των σπουδαστών στο ΤΕΙ Αθηνας κινδυνεύει, σοβαρά, να χαθεί λόγω των συνεχών καταλήψεων, αποχών και απεργιών στο Ιδρυμα.

Όπως σημειώνει, χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση του, το Συμβούλιο «δεν έχει πραγματοποιηθεί ικανός αριθμός μαθημάτων, παρά το γεγονός ότι πλησιάζουμε στο τέλος Νοεμβρίου. Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι υπό εξέταση η υπογραφή των συμβάσεων του ωρομίσθιου προσωπικού».

Προσθέτει, επίσης, ότι «υπό το βάρος αυτών των εξαιρετικά δυσμενών περιστάσεων, το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας εκφράζει την αγωνία του, εάν υπό τις παρούσες συνθήκες είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν οι δεκατρείς (13) εβδομάδες διδασκαλίας, που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία. Έχει γίνει πλέον αντιληπτό ότι το χειμερινό εξάμηνο κινδυνεύει- εάν δεν έχει ήδη- χαθεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ