Ανανεωμένη και με πλούσιο περιεχόμενο η ιστοσελίδα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου - iefimerida.gr

Ανανεωμένη και με πλούσιο περιεχόμενο η ιστοσελίδα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Ανανεωμένη η ιστοσελίδα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο φιλικό, εύχρηστο και σύγχρονο διαδικτυακό περιβάλλον αποτελεί η ανανεωμένη ιστοσελίδα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που είναι πλέον διαθέσιμη στο κοινό.

Το νέο site του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου περιλαμβάνει πλούσιο περιεχόμενο με ενημέρωση για όλα τα τραπεζικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται, με χρήσιμα εργαλεία, διασυνδέσεις και εφαρμογές, καθώς και με επιπλέον πληροφόρηση για τις εν γένει δραστηριότητες της Τράπεζας.

Παράλληλα έχει προστεθεί και μία νέα ενότητα για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Διεύθυνση «Προσωπικό Ταμιευτήριο», με τίτλο Personal Banking, ενώ πρόσφατα αναβαθμίστηκε και το περιβάλλον της υπηρεσίας Ηλεκτρονικής Τραπεζικής, TT e-bank.

Πλέον μπορείτε να ενημερωθείτε εύκολα και γρήγορα για προνομιακές καταθέσεις, δάνεια, επενδύσεις, ασφαλιστικά προγράμματα καθώς και για την online διαχείριση των καρτών σας. Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για πληρωμές και εμβάσματα καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που σχετίζεται με τον τραπεζικό τομέα.

Το νέο site του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, είναι προσβάσιμο στην ίδια πάντα ηλεκτρονική διεύθυνση www.ttbank.gr και σας περιμένει να ανακαλύψετε τις νέες λειτουργικότητες και δυνατότητές του!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ