Γαϊδαρος έγινε βοηθός μελισσοκόμου με ιδιαίτερη επιτυχία [εικόνες] - iefimerida.gr

Γαϊδαρος έγινε βοηθός μελισσοκόμου με ιδιαίτερη επιτυχία [εικόνες]

Γαϊδαρος έγινε βοηθός μελισσοκόμου με ιδιαίτερη επιτυχία [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία πρωτότυπη μέθοδο για την μεταφορά του μελιού βρήκε ο Βραζιλιάνος μελισσοκόμος Μανουέλ Χουράσι, αφού χάρη στην καλή συνεργασία που έχει με τον γάιδαρο του, τον όρισε «βοηθό μελισσοκόμου».

Η πόλη Ιτατίρα στο βραζιλιάνικο κρατίδιο Σεαρα αριθμεί συνολικά 120 μελισσοκόμους και κάθε χρόνο παράγει τεράστιες ποσότητες μελιού και αποφέρει σημαντικά κέρδη στην πόλη, ωστόσο η μεταφορά του είναι πολύ δύσκολη και αποτελεί συχνά ανασταλτικό παράγοντα.

Ο Χουράσι σε μία προσπάθεια να λύσει αυτό το πρόβλημα, φόρεσε μια προστατευτική στολή την οποία σχεδίασε ο ίδιος, στον γάιδαρο του, τον Μπονέκο και μαζί μεταφέρουν το μέλι στην αγορά.

Με αυτόν τον τρόπο μπορεί και μεταφέρει πολύ μεγαλύτερες ποσότητες μελιού, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του Συνδέσμου Παραγωγών Μελιού που σκέφτεται να ζητήσει από τον Χουράσι να φτιάξει κι άλλες στολές για γαϊδάρους.

Ο ίδιος ο Χουράσι ωστόσο, επιμένει ότι η επιτυχία του δεν οφείλεται στη στολή αλλά στη σχέση φιλίας που έχει αναπτύξει με τον γάιδαρό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ