Ο Τζέιμς Μποντ στο Αφγανιστάν - Μία διαφορετική αποστολή για τον Ντάνιελ Κρέγκ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τζέιμς Μποντ στο Αφγανιστάν - Μία διαφορετική αποστολή για τον Ντάνιελ Κρέγκ [εικόνες]

Ο Τζέιμς Μποντ στο Αφγανιστάν - Μία διαφορετική αποστολή για τον Ντάνιελ Κραίγκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία διαφορετική «αποστολή» είχε ο Βρετανός πρωταγωνιστής του Skyfall Ντάνιελ Κρέγκ, αφού την Κυριακή, επισκέφθηκε την στρατιωτική βάση Μπαστιόν στην επαρχία Χελμάντ στο Αφγανιστάν, όπου ξεναγήθηκε στο χώρο και φωτογραφήθηκε μαζί με τους στρατιώτες αναπτερώνοντας το ηθικό τους, ενώ παρακολούθησαν μαζί την νέα του ταινία.

Ο 44χρονος ηθοποιός, αφού παρακολούθησε το Skyfall μαζί με τους 800 στρατιώτες, απηύθυνε μια σύντομη ομιλία και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο στρατόπεδο και μίλησε με στρατιώτες για την εκπαίδευσή τους και τη ζωή τους εκεί, ενώ έριξε και μερικές βολές με το πολυβόλο και ολοκήρωσε την περιήγησή του με μία επίσκεψη στο νοσοκομείο της βάσης, το οποίο ειδικεύεται στη θεραπεία σοβαρών τραυμάτων.

«Ήταν καλό για το ηθικό όλων μας. Ήταν εξαιρετικό αυτό που έκανε, να βρει χρόνο να μας επισκεφτεί», είπε ο στρατιώτης Σκοτ Κραγκς που υπηρετεί ως τεχνικός ιατρικών μηχανημάτων στο νοσοκομείο.

Ο Τζέιμς Μποντ στο Αφγανιστάν - Μία διαφορετική αποστολή για τον Ντάνιελ Κρέγκ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Τζέιμς Μποντ στο Αφγανιστάν - Μία διαφορετική αποστολή για τον Ντάνιελ Κρέγκ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ