Μάχη για το δικαίωμα των ανδρών στη φούστα δίνει 44χρονος στρέιτ Ρώσος [εικόνες] - iefimerida.gr

Μάχη για το δικαίωμα των ανδρών στη φούστα δίνει 44χρονος στρέιτ Ρώσος [εικόνες]

Μάχη για το δικαίωμα των ανδρών στη φούστα δίνει 44χρονος Ρώσος [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικό του αγώνα ώστε οι άντρες να φορούν ότι ρούχα επιθυμούν κάνει ο 44χρονος Ρώσος Βλάντιμιρ Φόμιν, ο οποίος παρά τη διαπόμπευση που έχει δεχτεί, αρνείται κατηγορηματικά να φορέσει παντελόνι.

Ο Φόμιν έγινε διάσημος στη Ρωσία, όταν αποβλήθηκε από το πανεπιστήμιο όπου σπούδαζε Μαθηματικά, επειδή ντυνόταν γυναικεία. Όπως είχε δηλώσει τότε σε πολλά ΜΜΕ, δεν το έκανε επειδή ήταν ομοφυλόφιλος, αλλά επειδή με αυτόν τον τρόπο ήθελε να υποστηρίξει το δικαίωμα των ανδρών όλου του κόσμου να φορούν ότι επιθυμούν, χωρίς ταμπού. Μάλιστα, είχε εκφράσει και την πολύ εύλογη απορία, ότι αφού επιτράπηκε στις γυναίκες να φορούν παντελόνια, γιατί και οι άνδρες να μην φορούν φούστα.

Βέβαια, η απόφασή του να απαρνηθεί τα παντελόνια του έχει κοστίσει ακριβά, όχι μόνο γιατί αποβλήθηκε δια παντός από το πανεπιστήμιο, όπου σπούδαζε με υποτροφία, αλλά και γιατί δυσκολεύεται να βρει εργοδότη που να δεχτεί τις παράξενες στιλιστικές του επιλογές, με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστα εισοδήματα από τα λαχανικά που πουλάει από τον κήπο του. Παράλληλα, οι ντόπιοι στο χωριό όπου κατοικεί απειλούν να τον λιντσάρουν, ενώ η γυναίκα του τον εγκατέλειψε παίρνοντας μαζί και τα παιδιά τους.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ