«Δεν μου άνοιξαν οι πόρτες επειδή έκανα μια σκηνή στον Μποντ», δήλωσε η Τόνια Σωτηροπούλου [βίντεο] - iefimerida.gr

«Δεν μου άνοιξαν οι πόρτες επειδή έκανα μια σκηνή στον Μποντ», δήλωσε η Τόνια Σωτηροπούλου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόλυτα συνειδητοποιημένη σχετικά με τον -μικρό- ρόλο της στο Skyfall και τι σημαίνει αυτό για την καριέρα εμφανίστηκε η Τόνια Σωτηροπούλου στην εκπομπή «Κορίτσια Για Σπίτι» στα πλαίσια της εμφάνισής της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

«Είναι κάτι που θα περάσει σε δυο εβδομάδες. Θα ξεχαστεί. Δεν νιώθω κάτι ιδιαίτερο. Εγώ τη ζωή μου κάνω, φεύγω μεθαύριο, πάω στο Λονδίνο και ξεκινάω τον αγώνα μου πάλι. Ό,τι καταφέρνει ο καθένας καλό είναι. Το Skyfall είναι ο μικρότερος ρόλος που έχω κάνει στο Λονδίνο. Είναι λίγο περίεργο για μένα να συζητάω για αυτό. Καταλαβαίνω το μέγεθος της παραγωγής, για μένα είναι ακόμα πιο τεράστιο σαν εμπειρία. Δικαιωμένη αισθάνομαι εδώ και τρία χρόνια που ζω στο Λονδίνο. Κάθε χρόνο βλέπω πως κάνω βήματα, ολοένα και πιο μεγάλα, και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό».

Αυτό δήλωσε με αφοπλιστική ωριμότητα η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία πρόσθεσε «Είναι κάτι δύσκολο, δεν μου χαρίστηκε κάτι. Δουλεύω πάρα πολύ σκληρά. Ούτε τώρα άνοιξαν όλες οι πόρτες, επειδή έκανα μια σκηνή σεξ με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον Μποντ. Πάλι χρειάζεται να προσπαθήσω».

Εξίσου ειλικρινής ήταν και όσον αφορά τις προσωπικές της σχέσεις, για τις οποίες μίλησε στην κάμερα του Star «Παλιά πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον εκτός χώρου, αλλά η ζωή μου απέδειξε ότι έχω λάθος. Πάντως είμαι αρκετά αυτόνομος άνθρωπος και δεν έχω πρόβλημα να μείνω και μόνη μου».

Τέλος, όσον αφορά την μεταφυσική πλευρά της προσωπικότητάς της, δήλωσε «Κάνω κρυσταλλοθεραπεία, έχω διάφορα γούρια και φυλαχτά, τα οποία είχα πάρει μαζί μου στην οντισιόν για την ταινία. Το σπίτι μου είναι λίγο ναός από κρυστάλλους και Βούδες. Μου προκαλεί γαλήνη όλο αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ