Δείτε τα πιο βαριά τρίδυμα στον κόσμο - iefimerida.gr

Δείτε τα πιο βαριά τρίδυμα στον κόσμο

Δείτε τα πιο βαριά τρίδυμα στον κόσμο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπρίτανυ Ντη δεν είναι μόνο μια ευτυχέστατη μητέρα, αλλά και μια «ηρωίδα» μιας και κατάφερε να φέρει στον κόσμο τρία υγιέστατα αγοράκια το οποία, ωστόσο, είναι λίγο πιο βαριά από το συνηθισμένο.

Μαζί ζυγίζουν 9,343 κιλά και μάλλον μια θέση στο ρεκόρ Γκίνες ήδη τους ανήκει, αφού, πιθανότητα είναι τα πιο βαριά τρίδυμα στον κόσμο.

Ο «μεγαλύτερος, ο Σίντευ γεννήθηκε ζυγίζοντας 3,538 κιλά, μετά γεννήθηκε ο Ελιοτ στα 3,311 κιλά και βενιαμίν είναι ο Τζένσον ο οποίος ζύγιζε μόλις 2,494 κιλά.

Η σύλληψή τους έγινε με φυσιολογικό τρόπο, ενώ η 32χρονη μητέρα τονίζει ότι δεν είναι εύκολο να τρώει κανείς για τέσσερις ανθρώπους καθημερινά.

«Κατανάλωνα καθημερινά 6.000 θερμίδες. Έτρωγα αρκετά αυγά κάθε μέρα και γεύματα κάθε δύο ώρες» δηλώνει η ευτυχέστατη μητέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βάρος Σακραμέντο τρίδυμα νεογέννητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ