Η Μακ Λάρεν δημιουργεί ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στηρίζει το περιβάλλον - iefimerida.gr

Η Μακ Λάρεν δημιουργεί ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στηρίζει το περιβάλλον

Η Μακ Λάρεν δημιουργεί ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στηρίζει το περιβάλλον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η McLaren δεν είναι μία εταιρία που θα συσχέτιζε εύκολα κανείς με οικολογική οδήγηση και αυτοκίνητα φιλικά προς το περιβάλλον. Η εταιρία όμως ετοιμάζει μία ενδιαφέρουσα έκπληξη, ρίχνοντας στις πίστες ηλεκτρικά, φιλικά προς το περιβάλλον, οχήματα, για τους οικολογικούς αγώνες Formula E

Η εταιρία θα είναι βασικός μέτοχος της Spark Racing Technology, η οποία με επικεφαλής τον Φρεντερίκ Βασερ, είναι αφιερωμένο στη δημιουργία και τη συναρμολόγηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula Ε.

Η McLaren Electronic Systems Limited θα συνεργαστεί με την Spark Racing Technology προκειμένου να σχεδιάσει και να κατασκευάσει τα πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα απαρτίζουν τη νέα σειρά που θα κυκλοφορήσει το 2014 και θα συμμετέχουν σε αγώνες στις πόλεις όλου του κόσμου.

Ο Βασέρ δήλωσε πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστεί με την McLaren για τη Formula Ε:
«Είμαι υπερήφανος και ευτυχής που θα συμμετέχω σε αυτό το έργο που είναι καινοτόμο και άκρως ικανοποιητικό για την εταιρεία τόσο από άποψη τεχνολογίας όσο και φιλοσοφίας» δήλωσε. «Προσωπικά, μπορώ να γράψω ένα νέο κεφάλαιο, ανεξάρτητο από τις άλλες συνεργασίες μου στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η εμπιστοσύνη και η δέσμευση που μας προσφέρει η McLaren αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αξιοπιστία, αφού χωρίς αυτές το έργο αυτό δεν θα ήταν εφικτό.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ