Αρχηγός Ειδικών Δυνάμεων, γυμνός και με μελαχρινή περούκα, παίζει με τους άντρες του - iefimerida.gr

Αρχηγός Ειδικών Δυνάμεων, γυμνός και με μελαχρινή περούκα, παίζει με τους άντρες του

 Αρχηγός Ειδικών Δυνάμεων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει προκληθεί στη Ρουμανία από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο και δείχνουν τον αρχηγό των Ειδικών Δυνάμεων στη διάρκεια άσκησης, ολόγυμνο και με μελαχρινή περούκα να παίζει με τα πρωτοπαλίκαρά του.

Στις επίμαχες φωτογραφίες ο Εμάνοϊλ Μοράρου, ο οποίος έχει εκπαιδευτεί από το FBI, κρύβει τα επίμαχα σημεία με ένα ψεύτικο όπλο, ενώ οι άντρες μπροστά και πίσω του φορούν τον πλήρη εξοπλισμό των Ειδικών Δυνάμεων.

Παρά τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και τη δυσαρέσκεια των ανωτέρων του, ο Μοράρου αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη και δήλωσε χαρακτηριστικά σε ρουμάνικη εφημερίδα: «Στην ομάδα μου είμαστε μονομάχοι και είμαστε λίγο πιο τρελοί. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μετά από ασκήσεις εκπαίδευσης. Δεν ντρεπόμαστε για αυτές. Δουλεύουμε σκληρά και προπονούμαστε σκληρά και κάποιες στιγμές χρειαζόμαστε μια εκτόνωση. Το όπλο που κρατάω είναι ψεύτικο και η περούκα είναι μιας από τις κούκλες που χρησιμοποιούμε στην εκπαίδευση. Κι αν θέλετε να ξέρετε, φοράω εσώρουχο, απλά δεν φαίνεται στη φωτογραφία».

 Αρχηγός Ειδικών Δυνάμεων, γυμνός και με μελαχρινή περούκα, παίζει με τους άντρες του | iefimerida.gr 0
 Αρχηγός Ειδικών Δυνάμεων, γυμνός και με μελαχρινή περούκα, παίζει με τους άντρες του | iefimerida.gr 1

Σημειώνεται πάντως, ότι παρά την παράξενη αίσθηση του χιούμορ του, ο Μοράρου θεωρείται ο φόβος και ο τρόμος των εγκληματιών, ενώ οι συνάδελφοί του τον χαρακτηρίζουν αδίστακτο όταν πρόκειται για απονομή δικαιοσύνης.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ