Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάληψη του σέρβερ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών - iefimerida.gr

Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάληψη του σέρβερ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάληψη του σέρβερ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκάλεσαν δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε περιστατικά παρεμπόδισης της διαδικασίας ανάδειξης νέων διοικήσεων στα πανεπιστημιακά ιδρύματα από οργανωμένες ομάδες.

Συγκεκριμένα η Εισαγγελεία Αθηνών, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, οι εκλογές ξεκίνησαν επεισοδιακά όταν ομάδα κουκουλοφόρων κατάφερε να διακόψει για λίγη ώρα την ηλεκτρονική ψηφοφορία με δολιοφθορά στο κέντρο διαχείρισης των υπολογιστικών συστημάτων του ιδρύματος, έδωσε εντολή στη ΓΑΔΑ να διενεργήσει έρευνα.

Παράλληλα η γενική συνέλευση των διδασκόντων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου, ζητά την άμεση αποχώρηση των καταληψιών φοιτητών από το κέντρο διαχείρισης του ηλεκτρονικού συστήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, αφού όπως τονίζει, η διακοπή της ηλεκτρονικής επικοινωνίας με πανεπιστημιακές κλινικές προκαλεί προβλήματα στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση, σε αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων, αλλά και στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές πραγματοποιούν από χθες κατάληψη στον χώρο διαχείρισης του ηλεκτρονικού συστήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών αντιδρώντας στις εκλογές για την ανάδειξη του συμβουλίου διοίκηση του ιδρύματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ