ΚΚΕ: «Όπως και να γίνει το νέο κούρεμα του χρέους, το αποτέλεσμα θα είναι εξοντωτικά μέτρα» - iefimerida.gr

ΚΚΕ: «Όπως και να γίνει το νέο κούρεμα του χρέους, το αποτέλεσμα θα είναι εξοντωτικά μέτρα»

ΚΚΕ: «Όπως και να γίνει το νέο κούρεμα του χρέους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καυστικά ήταν τα σχόλια του Κομμουνιστικού Κόμματος για το Eurogroup και την αντιπαράθεση σχετικά με το κούρεμα του χρέους. Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «εγκλωβισμό» της νεολαίας σε μία δύσκολη κατάσταση με επώδυνα αποτελέσματα:

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωσή της, η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος αναφέρει: «Οι εργαζόμενοι και η νεολαία δεν πρέπει να εγκλωβιστούν μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης. Είτε επικρατήσει η Γερμανία είτε το ΔΝΤ – Ιταλία – Ισπανία, για το πώς θα γίνει το νέο κούρεμα, το αποτέλεσμα για το λαό θα είναι νέα εξοντωτικά μέτρα. Η διαπραγμάτευση με την ΕΕ και τα μονοπώλια, όποιος κι αν την κάνει, θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα για το λαό, ωφελημένα μπορεί να βγουν μόνο κάποια τμήματα της πλουτοκρατίας. Γι' αυτό η λύση – ανάπτυξη για το λαό απαιτεί αποδέσμευση από την ΕΕ, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και μονομερή διαγραφή του χρέους.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ