Ερωτευμένη με τον Κρίστοφερ Γουόκεν δηλώνει η Γαλλίδα του Τζέιμς Μπόντ [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Ερωτευμένη με τον Κρίστοφερ Γουόκεν δηλώνει η Γαλλίδα του Τζέιμς Μπόντ [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια άλλη, αναπάντεχα χαβαλέ πλευρά της έδειξε η εντυπωσιακή Μπερενίς Μαρλό στα πλαίσια της φωτογράφησης που έκανε για την Αμερικάνικη έκδοση του Maxim.

«Είμαι ερωτευμένη με τον Κρίστοφερ Γουόκεν. Τον θεωρώ εξαιρετικά ταλαντούχο. Και ακόμη και αν βγαίναμε ραντεβού και εκείνος ρευόταν ή έκλανε μπροστά μου, θα το επέτρεπα. Θα το θεωρούσα έκφραση της αγάπης του, όπως όταν ένα μωρό κάνει κακά και τα δίνει ως δώρο στην μητέρα του. Θα το θεωρούσα τιμή μου. Αν το διαβάζεις αυτό, Κρίστοφερ σε αγαπώ».Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων η Μπερενίς Μαρλό στο περιοδικό Maxim.

Προσθέτοντας πως «σκοπεύω να αυτοκτονήσω επειδή δεν κατάφερα να δω τον Ντάνιελ γυμνό κατά την διάρκεια των γυρισμάτων» και ότι για να την κατακτήσει ένας άντρας πρέπει «να ξέρει να κάνει Ταιλανδέζικο μασάζ και να μαγειρεύει ιταλικά (φαγητά και γλυκά) σαν να είναι γιαγιά».

Αν και περισσότερο ενδιαφέρον έχει η ιστορία που θυμήθηκε για την χειρότερη ατάκα πεσίματος της οποίας έχει πέσει «θύμα». Συγκεκριμένα είπε «Ήμουν στο μετρό και βλέπω απέναντι ένα τύπο να με κοιτάξει με ηλίθιο ύφος και να αρχίσει να φουσκώνει και να ξεφουσκώνει τους μυς του. Όπως με κοίταζε και άρχισε να κατευθύνεται προς το μέρος μου, έπεσε με την μούρη πάνω σε ένα στύλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ