Ο Βενιζέλος αδειάζει τον Δατσέρη για τη «φούσκα του ΠΑΣΟΚ» - iefimerida.gr

Ο Βενιζέλος αδειάζει τον Δατσέρη για τη «φούσκα του ΠΑΣΟΚ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ, ουσιαστικά ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος αδειάζει τον στενό του συνεργάτη Γιάννη Δατσέρη.

Ο κ. Δατσέρης το πρωί της Παρασκευής αποκάλεσε το ΠΑΣΟΚ «φούσκα της Μεταπολίτευσης». «Υπήρξε στη μεταπολίτευση μία περίοδος γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της μεταπολίτευσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος Γιάννης Δατσέρης.

Το ΠΑΣΟΚ με ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό του κόμματος, ουσιαστικά αδειάζει τον κ. Δατσέρη. «Το ΠΑΣΟΚ εκφράζεται μόνο απ'όσα είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην εκδήλωση της 3ης Σεπτεμβρίου και στη συνδιάσκεψη της 6ης Ιουλίου», γράφει το tweet και παραπέμπει με λινκ στις δύο ομιλίες του πρόεδρου του Κινήματος.

Ο κ. Δατσέρης ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του κ. Βενιζέλου κατηγορείται από πολλά στελέχη του Κινήματος ότι πολλές φορές υπερβαίνει τα καθήκοντά του, ενώ αρκετά συχνά είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς αν οι προκλητικές του διατυπώσεις εκφράζουν τον ίδιο ή τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Λοβέρδος: Ανιστόρητες και απαράδεκτες οι δηλώσεις ότι το ΠΑΣΟΚ είναι φούσκα

Αιχμηρή ήταν η απάντηση και της πλευράς του Ανδρέα Λοβέρδου για τις δηλώσεις του κ. Δατσέρη. Συνεργάτες του πρώην υπουργού τονίζουν ότι υπάρχουν σκοτεινές πλευρές στη μεταπολίτευση, ωστόσο το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μια από αυτές και χαρακτηρίζουν απαράδεκτες και ανιστόρητες τέτοιες απόψεις.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ