Δατσέρης: Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα Καρχιμάκης: Μην προσβάλλεις την ιστορία του κόμματος - iefimerida.gr

Δατσέρης: Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα Καρχιμάκης: Μην προσβάλλεις την ιστορία του κόμματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται στο ΠΑΣΟΚ ο πόλεμος όλων εναντίον όλων. Στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου αποκάλεσε το ΠΑΣΟΚ «φούσκα της Μεταπολίτευσης» και η απάντηση ήρθε από τον Μιχάλη Καρχιμάκη.

«Υπήρξε στη μεταπολίτευση μία περίοδος γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της μεταπολίτευσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος Γιάννης Δατσέρης.

Ο κ. Δατσέρης, σε δηλώσεις του στο Βήμα FM επέκρινε τα στελέχη που διαφωνούν: «Από αυτούς που ήταν συστημικά στοιχεία της Mεταπολίτευσης, υπουργοί με μεγάλη ισχύ, γνωρίζετε εσείς ανά δύο μεταξύ τους να συμφωνούν; Γιατί εγώ δεν γνωρίζω, που παρακολουθώ και είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974. Δεν μπορώ να διακρίνω από τους οκτώ-δέκα, οι οποίοι επικοινωνιακά δημιουργούν αυτά τα προβλήματα, ανά δύο να μπορούν να συμφωνήσουν. 'Αλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη!» είπε, υποτιμητικά.

Ερωτηθείς για την επιστολή Λοβέρδου, τόνισε: «Θεσμικά του απάντησε ο αρμόδιος, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Δεν έγινε τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τα σχόλια περί ειρωνείας δεν είναι στην πρόθεση κανενός στο ΠΑΣΟΚ και ιδιαιτέρως δεν είναι στην ευπρέπεια του κ. Μανιάτη».

«Ας σταματήσει επιτέλους η προσβολή και η υποτίμηση της ιστορίας και της διαχρονικής προσφοράς του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία» καυτηρίασε μέσω Twitter τις δηλώσεις Δατσέρη ο γραμματέας Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.

Και συμπλήρωσε : «Αλλά και των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που αγωνίστηκαν για τριανταοκτώ ολόκληρα χρόνια γι' αυτή την παράταξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ