Κομισιόν: Σημαντική η ψήφιση του «Μνημονίου 3» - Περιμένουμε και τον Προϋπολογισμό - iefimerida.gr

Κομισιόν: Σημαντική η ψήφιση του «Μνημονίου 3» - Περιμένουμε και τον Προϋπολογισμό

Κομισιόν: Σημαντική η ψήφιση του «Μνημονίου 3» - Περιμένουμε και τον Προϋπολογισ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σημαντικό θέμα» χαρακτηρίζει την ψήφιση του «Μνημονίου 3» από την ελληνική Βουλή η Ευρωπαϊκή Ενωση, επισημαίνοντας, παράλληλα, πως πρέπει να γίνουν και άλλα πράγματα προκειμένου η δόση να φθάσει στην Αθήνα.

Ο εκπρόσωπος του ευρωπαίου επιτρόπου επί των Οικονομικών Ολι Ρεν σημείωσε πως «υπάρχει άλλη μια δεύτερη σημαντική ψηφοφορία την Κυριακή για τον Προϋπολογισμό του 2013».

«Η επιτυχής έκβαση αυτής της ψηφοφορίας θα είναι προφανώς κρίσιμη για να ανοίξει ο δρόμος ώστε τη Δευτέρα το Eurogroup να προχωρήσει τη συζήτηση» πρόσθεσε αναφερόμενος στη συνάντηση που θα έχουν στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Οσον αφορά στην αποδέσμευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ, είπε ότι περιμένει πως η διαδικασία θα ολοκληρωθεί «τις ερχόμενες ημέρες», καθώς και ότι απαιτούνται συμφωνίες για τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και τις μελλοντικές ανάγκες χρηματοδότησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ