Φαβορί των αμερικανικών εκλογών ο Ομπάμα σύμφωνα με εταιρία στοιχημάτων - iefimerida.gr

Φαβορί των αμερικανικών εκλογών ο Ομπάμα σύμφωνα με εταιρία στοιχημάτων

Φαβορί των αμερικανικών εκλογών ο Ομπάμα σύμφωνα με εταιρία στοιχημάτων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το μπαράζ υποσχέσεων από τους δύο υποψήφιους στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τον τυφώνα Σάντι, η τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε το Σαββατοκύριακο από τη Washington Post και το ABC News, δίνει από 48% πρόθεση ψήφου στους Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρόμνι.

Ωστόσο, 2 στους 3 παίκτες της εταιρίας στοιχημάτων Unibet δείχνουν ανεπηρέαστοι και συνεχίζουν να στοιχηματίζουν σε απόδοση 1.20 υπέρ του Ομπάμα, ενώ το 34% των παικτών προτιμάει την σαφώς υψηλότερη απόδοση της Σουηδικής εταιρίας για τον υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων (απόδοση 4.00).

Ανάμεσα στα δεκάδες ειδικά στοιχήματα της εταιρίας ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για το ποιος θα είναι ο επόμενος αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών, με τους Τζόζεφ Μπάιντεν (απόδοση 1.45) και Τζον Κέρι (απόδοση 3.00) να είναι τα φαβορί για τις 2 θέσεις αντίστοιχα, ενώ η οικογένεια Κλίντον είναι αουτσάιντερ και στις 2 κατηγορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ