Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μονπελιέ - iefimerida.gr

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μονπελιέ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μονπελιέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την Μονπελιέ για την τέταρτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Champions League.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Πορτογάλος προπονητής άφησε εκτός της 19άδας και τον Αριέλ Ιμπαγάσα, παρά το γεγονός πως είχε επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Νταβίντ Φουστέρ. Οι «ερυθρόλευκοι» στην προπόνηση της Δευτέρας έριξαν το βάρος τους στην τακτική και τις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ,, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Ντιακιτέ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ