Ο Κώστας Τουρνάς μας ταξιδεύει σε άλλη δεκαετία απόψε στο Θέατρο Badminton - iefimerida.gr

Ο Κώστας Τουρνάς μας ταξιδεύει σε άλλη δεκαετία απόψε στο Θέατρο Badminton

Ο Κώστας Τουρνάς μας ταξιδεύει σε άλλη δεκαετία απόψε στο Θέατρο Badminton
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Τουρνάς επιστρέφει στη μουσική σκηνή με άρωμα από τη δεκαετία των '80s με κεφάτη μουσική και πολύ όρεξη, γεμίζοντας απόψε το θέατρο badminton, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι.

Ο δίσκος του «Απέραντα Χωράφια» σε στίχους και μουσική του Κώστα Τουρνά υπήρξε ορόσημο του ελληνικού ροκ, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό Ποπ & Ροκ συγκαταλέγεται μέσα στους δέκα δίσκους-σταθμούς του ελληνικού ροκ. Το προοδευτικό αυτό άλμπουμ το ηχογράφησε ο Τουρνάς με το ροκ γκρουπ Ρουθ σε συνδυασμό με μία συμφωνική ορχήστρα, «πείραμα» μοναδικό και πρωτοποριακό για την εποχή.

Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης συναυλίας και ύστερα από απαίτηση του κοινού, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Στάθη Σούλη παρουσιάζει τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, στις 20:30, στο Θέατρο Badminton «Τα απέραντα χωράφια» του Κώστα Τουρνά, 40 χρόνια μετά την πρώτη τους ηχογράφηση.

Θέατρο Μπάντμιντον (Άλσος Στρατού, Γουδή)
20:30
Είσοδος Ελεύθερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ