Η απίθανη απάντηση του μπαμπά της Τόνιας Σωτηροπούλου όταν του είπε ότι θα παίξει στο Τζειμς Μποντ - iefimerida.gr

Η απίθανη απάντηση του μπαμπά της Τόνιας Σωτηροπούλου όταν του είπε ότι θα παίξει στο Τζειμς Μποντ

Η απίθανη απάντηση του μπαμπά της Τόνιας Σωτηροπούλου όταν του είπε ότι θα παίξε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την εμπειρία να συμμετέχει στην ταινία «Skyfall», την ερωτική σκηνή με τον Ντάνιελ Κρεγκ, τα κακόβουλα σχόλια, αλλά και την αντίδραση του πατέρα της όταν του είπε ότι θα είναι ένα από τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ, μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Τόνια ήτα καλεσμένη της Ελένης την περασμένη Παρασκευή, όπου ανέφερε το χιουμοριστικό περιστατικό που συνέβη όταν πήρε τον πατέρα της τηλέφωνο και του είπε ότι θα παίξει στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, με εκείνον να της απαντά: «Μπράβο κορίτσι μου, είμαι πάρα πολύ περήφανος που θα παίξεις με τον Σον Κόνερι».

«Του είπα ότι ήταν πριν από 40 χρόνια ο Κόνερι και μου λέει "τι εννοείς;". Του λέω "εντάξει, θα παίξω με τον Κόνερι" και μου είπε "είδες που έφτασες στα λόγια μου;"»,πρόσθεσε.

Παράλληλα, απάντησε σε όσους χαρακτήρισαν ασήμαντη τη συμμετοχή της στην ταινία, καθώς εμφανίζεται για μόλις ένα λεπτό: «Στην Ελλάδα, σαν νοοτροπία, πάντα θα πούμε κάτι αρνητικό ακόμη κι αν το σύνολο είναι θετικό. Θα πουν "Εντάξει, τι κάνει; Ένα μικρό ρόλο". Απλά στην πρεμιέρα γα να αποφύγω οποιοδήποτε κακό σχόλιο είπα, "μπροστά σας έχετε το ένα λεπτό της ταινίας"», είπε συγκεκριμένα.

Τέλος, αναφερόμενη στη σκηνή σεξ που μοιράζεται με τον Ντάνιελ Κρεγκ είπε: «Με βοήθησε πάρα πολύ ο Ντάνιελ Κρεγκ, είναι πολύ χαλαρός και γελάσαμε πολύ. Ήταν άβολο αρχικά γιατί δεν γνωριζόμασταν. Κάναμε διάφορα αστεία όμως».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ