KKE: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εκλογές πριν ξεσκεπαστεί ο χαρακτήρας της πραγματικής πολιτικής του - iefimerida.gr

KKE: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εκλογές πριν ξεσκεπαστεί ο χαρακτήρας της πραγματικής πολιτικής του

KKE: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εκλογές πριν ξεσκεπαστεί ο χαρακτήρας της πραγματικής πολιτικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει εκογές προτού προλάβει το κίνημα να οργανωθεί και να ξεσκεπαστεί ο πραγματικός χαρακτήρας της δική τους πολιτικής, τονίζει το ΚΚΕ σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΟ του κόμματός του κατά τη διάρκεια της οποίας ζήτησε τη διενέργεια εκλογών.

Συγκεκριμένα το γραφείο τύπου του ΚΚΕ μόλις ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του κ. Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει χαρκτηριστικά πως «η κυβέρνηση δεν θέλει εκλογές, για να συνεχίσει την πολιτική της υπέρ των μονοπωλίων και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει εκλογές προτού προλάβει το κίνημα να οργανωθεί και ξεσκεπαστεί ο πραγματικός χαρακτήρας της δικής του πολιτικής, που είναι πολιτική διαχείρισης της κρίσης σε βάρος του λαού».

«Το ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα σε ξεσηκωμό στην κατεύθυνση ρήξης και ανατροπής της πολιτικής που υπηρετεί τα μονοπώλια, για διέξοδο από την κρίση υπέρ του λαού. Οι αγώνες του λαού δεν πρέπει να πάνε χαμένοι» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ