Στην «οργισμένη» Πορτογαλία η Μέρκελ για να στηρίξει την κυβέρνηση Κοέλιου - iefimerida.gr

Στην «οργισμένη» Πορτογαλία η Μέρκελ για να στηρίξει την κυβέρνηση Κοέλιου

Στην «οργισμένη» Πορτογαλία η Μέρκελ για να στηρίξει την κυβέρνηση Κοέλιου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πορτογαλία είναι ο επόμενος σταθμός της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ η οποία προσπαθεί να στηρίξει την κυβέρνηση του Πέδρο Πάσους Κοέλιου την ώρα που η λαϊκή δυσαρέσκεια διογκώνεται.

Η Άνγκελα Μέρκελ θα μεταβεί στην Λισαβόνα στις 12 Νοεμβρίου και η καγκελάριος θα συνοδεύεται από αντιπροσωπεία Γερμανών επιχειρηματιών που θα συμμετάσχουν σε οικονομικό φόρουμ με Πορτογάλους συναδέλφους τους.

Όπως και στην περίπτωση της επίσκεψής της στην Αθήνα, έτσι και στην Λισαβόνα, η Άνγκελα Μέρκελ θα καθήσει για λίγες ώρες σύμφωνα το πορτογαλικό πρακτορείο ειδήσεων LUSA επικαλούμενο κυβερνητική πηγή.

Οι πορτογαλικές αρχές φοβούνται για την αντιμετώπιση που θα έχει από τους Πορτογάλους η καγκελάριος και θέλουν να αποφύγουν σκηνές όπως αυτές της Αθήνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ