Αλαφούζος σε παίκτες Παναθηναϊκού: «Τον Γενάρη επιστρέφουμε Λεωφόρο» - iefimerida.gr

Αλαφούζος σε παίκτες Παναθηναϊκού: «Τον Γενάρη επιστρέφουμε Λεωφόρο»

Αλαφούζος σε παίκτες Παναθηναϊκού: «Τον Γενάρη επιστρέφουμε Λεωφόρο»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ενώ ενημέρωσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού πως θα γίνουν τα πάντα για να επιστρέψει η ομάδα τον Ιανουάριο στο γήπεδο της Λεωφόρου.

«Θέλω να ξέρετε ότι κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στη Λεωφόρο τον Ιανουάριο. Θα γίνουν κάποια έργα, προκειμένου να επιστρέψουμε στο γήπεδό μας, στην έδρα μας. Είναι κάτι που θέλω να σας το πω και νομίζω ότι αυτό θα είναι κίνητρο για εσάς», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αλαφούζος σύμφωνα με το gazzetta.gr ενώ για το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε: «Ημασταν κάποιες φορές άτυχοι. Συνεχίστε τη δουλειά και βγάλτε τη στο γήπεδο. Δεν έχει αλλάξει το παραμικρό στην στήριξή μου στον Φερέιρα. Θα συνεχίσουμε μαζί».

Οσον αφορά την προπόνηση της Παρασκευής, νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Πορτογάλο τεχνικό, καθώς ο Στέργος Μαρίνος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, με τη συμμετοχή του να είναι αμφίβολη στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι Πίντο και Μπουμσόνγκ υποβλήθηκαν σε θεραπεία.Ο Βελάσκες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε θεραπεία. O Mαυρίας υποβλήθηκε σε θεραπεία και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ