Η Αθήνα θα γεμίσει σκουπίδια -Αποχή τα Σαββατοκύριακα από την ΠΟΕ- ΟΤΑ - iefimerida.gr

Η Αθήνα θα γεμίσει σκουπίδια -Αποχή τα Σαββατοκύριακα από την ΠΟΕ- ΟΤΑ

Αποχή το Σαββατοκύριακο για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδίοικηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολο προβλέπεται το Σαββατοκύριακο για τους κατοίκους της Αθήνας, αφού οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποφάσισαν αποχή από κάθε εργασία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (3 και 4 Νοεμβρίου), ενώ από Δευτέρα θα ξεκινήσουν απεργιακές κινητοποιήσεις. Τη σχετική απόφαση έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή και το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, εν όψει της κατάθεσης των νέων μέτρων.

Συγκεκριμένα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ, σε σχετική ανακοίνωση καλεί «όλους τους κοινωνικούς φορείς και τους πολίτες σε συστράτευση στον αγώνα για την ανατροπή των μέτρων εξαθλίωσης της συγκυβέρνησης και της τρόικας»

Γι' αυτό το Σαββατοκύριακο θα απέχει από την περισυλλογή απορριμμάτων, ενώ από σήμερα ξεκινά συνελεύσεις προκειμένου να οργανωθούν νέες κινητοποιήσεις, που θα αφορούν καταλήψεις δημαρχείων και δημοτικών κτιρίων, ΧΥΤΑ και γκαράζ δημαρχείων ώστε να μη βγουν τα απορριμματοφόρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ