Ένα βήμα πριν από την σύλληψη ο παπαράτσι που φωτογράφησε τσίτσιδη την Κέιτ Μίντλετον - iefimerida.gr

Ένα βήμα πριν από την σύλληψη ο παπαράτσι που φωτογράφησε τσίτσιδη την Κέιτ Μίντλετον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ κοντά στην σύλληψη του παπαράτσι που κατάφερε και έβγαλε την Κέιτ Μίντλετον όπως την γέννησε η μάνα της κατά την διάρκεια των διακοπών της στο Chateau d'Autet βρίσκονται οι γαλλικές αρχές. Αυτό ακριβώς που ζήτησε και δημόσια ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Οι πολύ αυστηροί νόμοι περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής που ισχύουν στην Γαλλία είναι η αιτία που ο freelance παπαράτσι που προσέλαβε η εκδότρια του περιοδικού Closer, Λόρενς Πιεάου, βρίσκεται ένα βήμα πριν γνωρίσει για τα καλά το εσωτερικό των γαλλικών φυλακών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι γαλλικές αρχές έχουν ήδη στο χέρι τους το όνομα του φωτογράφου και ετοιμάζονται να τον συλλάβουν και να τον ανακρίνουν. Αν ο παπαράτσι βρεθεί ένοχος, κινδυνεύει με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο που μπορεί να φτάσει έως και τα 36.000 ευρώ.

Όλα αυτά την ίδια στιγμή που η εκδότρια του Closer, που δημοσίευσε τις φωτογραφίες αλλά αρνήθηκε να κατονομάσει τον φωτογράφο, επιμένει πως «Καταλαβαίνω γιατί δυσαρεστήθηκαν με τις φωτογραφίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι μειωτικές για αυτούς. Δείχνουν ένα νεαρό ζευγάρι που είναι ερωτευμένο και η Κέιτ είναι πολύ όμορφη σε αυτές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ