Καταρρέει η δημοτικοτήτα του Ολάντ-Το 64% των Γάλλων είναι δυσαρεστημένο μαζί του - iefimerida.gr

Καταρρέει η δημοτικοτήτα του Ολάντ-Το 64% των Γάλλων είναι δυσαρεστημένο μαζί του

Καταρρέει η δημοτικοτήτα του Ολάντ - Το 64% των Γάλλων δηλώνουν δυσαρεστημένοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις το 36% των Γάλλων δηλώνουν ικανοποιημένο με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Opinion Way για λογαριασμό της εφημερίδας Figaro.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 64% των ερωτηθέντων δήλωσε «δυσαρεστημένο» με τα πεπραγμένα του κ. Ολάντ στο προεδρικό μέγαρο, όπου και εγκαταστάθηκε φέτος τον Μάιο.

Η δημοφιλία του προέδρου Ολάντ τελευταία φθίνει με σταθερό ρυθμό, την ώρα που οι Γάλλοι ανησυχούν ολοένα περισσότερο με την κατάσταση της εθνικής τους οικονομίας

Το Σεπτέμβριο, το ποσοστό όσων έβλεπαν τον Φρανσουά Ολάντ ανερχόταν στο 50% των ερωτηθέντων. Τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου το ποσοστό υποχώρησε και έφθασε στο 41%. Υπενθυμίζεται ότι μετά την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα, η δημοφιλία του γάλλου προέδρου ανερχόταν στο 55%.

Οι Γάλλοι, όπως προκύπτει από τη σημερινή δημοσκόπηση παραπονούνται για την αύξηση των φόρων τους και για την υψηλή ανεργία, ενώ το 47% των ερωτηθέντων κρίνουν ότι «το τελευταίο εξάμηνο, επιδεινώθηκαν οι όροι στην καθημερινή ζωή τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ