Χατζησωκράτης: Δεν ψηφίζουμε τα εργασιακά - Δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Χατζησωκράτης: Δεν ψηφίζουμε τα εργασιακά - Δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση

Χατζησωκράτης: Δεν ψηφίζουμε τα εργασιακά - Δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη θέση ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα ρίξει την κυβέρνηση διατύπωσε το μέλος του κόμματος Δημήτρης Χατζησωκράτης, επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τα εργασιακά μέτρα .

«Εμείς δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζησωκράτης συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ενώ όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει η ΔΗΜΑΡ εάν δεν ψηφίσει τα μέτρα και το ΠΑΣΟΚ, τότε απάντησε πως «θα δούμε τι θα κάνουμε».

Επανέλαβε επίσης ότι η ΔΗΜΑΡ επιθυμεί το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή και θα περιλαμβάνει τα δημοσιονομικά και τα εργασιακά μέτρα, καθώς και τα προαπαιτούμενα, να μην έρθει με τη μορφή ενός άρθρου, έτσι ώστε να διευκολυνθεί και να μην τα ψηφίσει.

«Η ΔΗΜΑΡ θέλει το πακέτο των μέτρων να ψηφιστεί σε δύο χωριστά άρθρα, προκειμένου να μπορέσει να καταψηφίσει τα εργασιακά, χωρίς να θιγεί η κυβερνητική συνοχή», είπε χαρακτηριστικά.

Εξήγησε, ωστόσο, ότι η ΔΗΜΑΡ θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο επί της αρχής, εξήγησε ωστόσο ότι υπάρχουν τέσσερις διαφορές στα εργασιακά και κυρίως στο θέμα της επεκτασιμότητας των εθνικών συλλογικών συμβάσεων.

Το αν θα έρθει σε ένα ή περισσότερα άρθρα είπε πως «δεν είναι θέμα του κ. Στουρνάρα», αλλά «των πολιτικών κομμάτων».

«Ολα θα έχουν ξεκαθαρίσει ως την επόμενη Τετάρτη», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ