Ο Μάριο Τεστίνο αποκαλύπτει: Στα πρώτα της βήματα κανείς δεν ήθελε την Ζιζέλ - iefimerida.gr

Ο Μάριο Τεστίνο αποκαλύπτει: Στα πρώτα της βήματα κανείς δεν ήθελε την Ζιζέλ

Ο Μάριο Τεστίνο αποκαλύπτει: Στα πρώτα της βήματα κανείς δεν ήθελε την Ζιζέλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα η Ζιζέλ είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, οι μόδιστροι πίνουν νερό στο όνομά της και χιλιάδες άνδρες τη βλέπουν και τρέχουν τα σάλια τους. Τα πράγματα όμως δεν ήταν πάντα εύκολα για τη Βραζιλιάνα καλλονή, σύμφωνα τουλάχιστον με το διάσημο φωτογράφο Μάριο Τεστίνο.

Όπως αποκάλυψε ο Περουβιανός φωτογράφος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Observer, όταν η Ζιζέλ έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας δεν άρεσε σε κανέναν και κανείς δεν την ήθελε. «Έπρεπε να δώσω μάχη για να τη βάλω στα editorial μου γιατί κανένας δεν πίστευε ότι έκανε. Τους έφταιγαν όλα. Η μύτη, το στήθος, η μέση. Αλλά πιστεύω στον εθισμό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Τεστίνο έχει φωτογραφήσει δεκάδες διασημότητες, από την πριγκίπισσα Νταϊάνα μέχρι την Κέιτ Μος, ενώ ήταν ο επίσημος φωτογράφος των αρραβώνων του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ