Η αποστολή του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ-Εμεινε εκτός ο Σιόβας - iefimerida.gr

Η αποστολή του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ-Εμεινε εκτός ο Σιόβας

Champions League
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τον Δημήτρη Σιόβα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Τετάρτη κόντρα στη Μονπελιέ στη Γαλλία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για τον δεύτερο όμιλο του Champions League.

Ο 24χρονος αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει από το παιχνίδι της Εθνικής απέναντι στη Σλοβακία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας. Εκτός του Σιόβα, στη Γαλλία δεν θα ταξιδέψουν επίσης οι τραυματίες Γιάννης Φετφατζίδης, Αριέλ Ιμπαγάσα και Τάσος Παπάζογλου.

Αναλυτικά οι 19 «ερυθρόλευκοι» που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Λεονάρντο Ζαρντίμ: Κάρολ, Μέγιερι, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ