H κόρη της Μαντόνα πέρασε το καλοκαίρι της ντύνοντας ιδρωμένους χορευτές - iefimerida.gr

H κόρη της Μαντόνα πέρασε το καλοκαίρι της ντύνοντας ιδρωμένους χορευτές

H κόρη της Μαντόνα πέρασε το καλοκαίρι της ντύνοντας ιδρωμένους χορευτές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η δουλειά να μην είναι ανάγκη για την κόρη της Μαντόνα, καθώς η μαμά της δεν ξέρει τί έχει, ωστόσο η 16χρονη Λούρδη θέλει να απομακρυνθεί όσο περισσότερο γίνεται από την ταμπέλα του κακομαθημένου πλουσιόπαιδου και το αποδεικνύει έμπρακτα.

Έτσι, αποφάσισε να βοηθήσει στην καλοκαιρινή περιοδεία της μαμάς της, κάνοντας δουλειές που άλλα παιδιά διασήμων δεν θα διανοούνταν και νιώθοντας την πίεση της δουλειάς όπως κάθε φυσιολογικός εργαζόμενος.

Όπως έγραψε στο προσωπικό της μπλογκ «αυτό το καλοκαίρι, ήμουν ιδιαίτερα παραγωγική. Οπότε θα σας τα πω όλα για το πόσο ωραία είναι να διπλώνεις εσώρουχα. Όπως ξέρετε αυτή η γυναίκα που αποκαλώ μητέρα μου έκανε περιοδεία για να προωθήσει το MDNA άλμπουμ. Σαν καλοκαιρινή δουλειά αποφάσισα να δουλέψω στο κομμάτι της γκαρνταρόμπας. Όλοι μου οι φίλοι κάνουν καλοκαιρινές δουλειές, όποτε ήθελα κι εγώ. Η δική μου ήταν λιγάκι ασυνήθιστη, αλλά σίγουρα τέλεια και με πολύ πλάκα».

Και πρόσθεσε: «Το να δουλεύω στο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σήμαινε να ντύνω τους χορευτές κατά τη διάρκεια του σόου όταν έπρεπε να αλλάξουν γρήγορα. Το να έχεις τριάντα δευτερόλεπτα να ντύσεις από την κορυφή μέχρι τα νύχια έναν ιδρωμένο χορευτή μπορεί να τρελό και αγχωτικό. Βέβαια πέρα από το άγχος, αυτή η δουλειά είχε και τα καλά της Ήρθα σε επαφή με πολλούς ανθρώπους που δούλευαν όχι μόνο στην γκαρνταρόμπα. Χορευτές, τραγουδιστές, ηχολήπτες κλπ. Ήταν μία από τις καλύτερες καλοκαιρινές μου εμπειρίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ