Μοναδική εμπερία διαμονής: Ξενοδοχείο φτιαγμένο από σωλήνες υπονόμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Μοναδική εμπερία διαμονής: Ξενοδοχείο φτιαγμένο από σωλήνες υπονόμου [εικόνες]

Μοναδική εμπερία διαμονής: Ξενοδοχείο φτιαγμένο από σωλήνες υπονόμου [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την... μοναδική ευκαιρία, αλλά και εμπειρία να απολαύσει κανείς (;) τον ύπνο του μέσα σε έναν σωλήνα υπονόμου έχει όποιος επισκέπτεται το Μεξικό και επιλέγει για τη διαμονή του το TuboHotel, ένα ξενοδοχείο φιλικό προς το περιβάλλον, κατασκευασμένο από ...τσιμεντένιους σωλήνες.

Τα 20 δίκλινα δωμάτια του TuboHotel, που βρίσκεται στο χωριό Τεποζλτάν, μια ώρα έξω από την πόλη του Μεξικό, έχουν «στηθεί» μέσα σε εννέα σωλήνες υπονόμου και είναι εξοπλισμένες με queen size κρεβάτια και προσφέρουν στους πελάτες τους απεριόριστη θέα στο βουνό.

Πως όμως αποφάσισε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου να χρησιμοποιήσει τους σωλήνες; «Τους έβλεπα παρατημένους να μην χρησιμεύουν σε τίποτα και μια μέρα ρώτησα αν θα μπορούσα να τους χρησιμοποιήσω. Μου είπαν ναι και εγώ αποφάσισα να τους κάνω... ξενοδοχείο» λέει ο Ρομπ Αντερσον. Ετσι, σε λιγότερο από τρεις μήνες το ξενοδοχείο ήταν έτοιμο.

Ο ιδιοκτήτης του TuboHotel, παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι το ξενοδοχείο του μπορεί να μην χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια και να μην προσφέρει τις συνηθισμένες ανέσεις, ωστόσο σε όποιον το επισκέπτεται δίνεται η ευκαιρία να βιώσει μια μοναδική εμπειρία. Το «δωμάτιο» κοστίζει 20 δολάρια τη βραδιά.

Μοναδική εμπερία διαμονής: Ξενοδοχείο φτιαγμένο από σωλήνες υπονόμου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μοναδική εμπερία διαμονής: Ξενοδοχείο φτιαγμένο από σωλήνες υπονόμου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Μοναδική εμπερία διαμονής: Ξενοδοχείο φτιαγμένο από σωλήνες υπονόμου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μοναδική εμπερία διαμονής: Ξενοδοχείο φτιαγμένο από σωλήνες υπονόμου [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ