Ομπάμα και Ρόμνεϊ αντιμέτωποι στο δεύτερο ντιμπέιτ που θα κρίνει τις εκλογές - iefimerida.gr

Ομπάμα και Ρόμνεϊ αντιμέτωποι στο δεύτερο ντιμπέιτ που θα κρίνει τις εκλογές

Ομπάμα και Ρόμνεϊ αντιμέτωποι ξανά σε ένα δεύτερο ντιμπέιτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έτοιμος να πάρει την «ρεβάνς» από τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές, Ρεπουμπλικανό, Μιτ Ρόμνεϊ, είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στο δεύτερο κατά σειρά ντιμπέιτ των δύο ανδρών.

Η δεύτερη λοιπόν τηλεμαχία θα διεξαχθεί σήμερα ενώπιον του αμερικανικού και όχι μόνο κοινού, με τους θεατές να αναμένουν όπως όλα δείχνουν έναν πιο δυναμικό Ομπάμα, ο οποίος θα προσπαθήσει να ανακόψει την ανοδική δημοσκοπική πορεία του Μορμόνου αντιπάλου του μετά το πρώτο ομολογουμένως «μουδιασμένο» ντιμπέιτ.

Η διαφορά σε σχέση με την πρώτη τηλεμαχία είναι πως αυτήν την φορά οι υποψήφιοι αναμένεται να έχουν κοινό περίπου 80 αναποφάσιστων οι οποίοι πρόκειται να τους θέσουν και ερωτήσεις.

Από την άλλη πλευρά ο Μιτ Ρόμνεϊ εάν «νικήσει» και σε αυτήν την «μονομαχία» δεν θα πάρει μόνο περισσότερες μονάδες στις δημοσκοπήσεις αλλά και περισσότερα χρήματα καθώς μετά το πρώτο ντιμπέιτ ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος φαίνεται πως συγκέντρωσε μέσω διαδικτύου πάνω από 12 εκατομμύρια δολάρια, όπως ανακοίνωσε το επιτελείο του.

Η προσπάθεια του Μπαράκ Ομπάμα θα είναι αρκετά δύσκολη καθώς στο επιτελείο του αναλύουν βήμα βήμα τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί προκειμένου ο Αμερικανός πρόεδρος να μην φανεί «απελπισμένος» να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Στην αποψινή τηλεμαχία δεν θα υπάρχει πόντιουμ, το οποίο βοηθά στο να κρύβει κάποιος τη νευρικότητά του ή να καλύπτει τυχόν λάθη. Αντιθέτως η κάμερα θα έχει την δυνατότητα να καταγράφει τη γλώσσα του σώματος που συχνά πυκνά προδίδει τους υποψήφιους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ