Πολεμική επιχείρηση σκούπα της ΕΛ.ΑΣ στο Ζεφύρι – ΕΚΑΜ, σκυλιά και ελικόπτερο «χτενίζουν» την περιοχή - iefimerida.gr

Πολεμική επιχείρηση σκούπα της ΕΛ.ΑΣ στο Ζεφύρι – ΕΚΑΜ, σκυλιά και ελικόπτερο «χτενίζουν» την περιοχή

Πολεμική επιχείρηση σκούπα της ΕΛ.ΑΣ στο Ζεφύρι – ΕΚΑΜ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια άνευ προηγούμενη επιχείρηση πραγματοποιεί η Ελληνική Αστυνομική σε καταυλισμούς τσιγγάνων στο Ζεφύρι προκειμένου να εντοπίσει και να κατασχέσει, όπλα και ναρκωτικά. Η κινητοποίηση της Αστυνομίας μοιάζει με πολεμική εκστρατεία, αφού στην επιχείρηση συμμετέχουν περισσότεροι από 400 αστυνομικοί από την Ασφάλεια Αττικής, την ΕΚΑΜ, την Άμεση Δράση, τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ και Δέλτα, την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, την ΥΑΤ και την Τροχαία.

Παράλληλα ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ «χτενίζει» από αέρος την περιοχή, ενώ τέσσερις ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι περιπολίας – ναρκωτικών... μυριζουν τους καταυλισμούς και ξετρυπώνουν κρυψώνες με ναρκωτικά, όπλα και σφαίρες.

Η εντυπωσιακή επιχείρηση που έστησαν υπουργείο Δημόσιας Τάξης και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση στο Ζεφείρι, στους καταυλισμούς των τσιγγάνων, έρχεται μετά από το ξεγύμνωμα της ασφάλειας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Μία γυναίκα κατάφερε να φορέσει περούκα, να περάσει ένα εννιάρι όπλο στο κτίριο 9 και να το «αδειάσει» στον κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της, έξω από το γραφείο της ανακρίτριας.

Επρεπε λοιπόν να συμβεί το τραγικό περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα να το θάνατο ενός ανθρώπου, τον τραυματισμό ενός δεύτερου, αλλά και το πως σε ένα -υποτίθεται- καλά φυλασσόμενο χώρο μια γυναίκα πυροβολούσε ανεξέλεγκτα θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή όσων ήταν στο σημείο, για να ληφθεί η απόφαση να γίνει επιχείρηση «σκούπα» σε ένα άντρο παρανομίας με όπλα και ναρκωτικά που βασιλεύει τα τελευταία 20 χρόνια στην Ζεφύρι, μία περιοχή που μέχρι σήμερα ήταν... άβατο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ